Kai body butter er et enestående produkt til personer, der ønsker den ekstra specielle bløde og silkebløde fornemmelse på deres hud. For alle, der smør tilbud har brug for den ekstra fugtighedscreme eller bare ønsker at føle ekstra speciel Kai body butter, er svaret.

Kai body butter er en “silkeblød pisket soufflé”, der vil give din krop den fugt, den har brug for til de ekstra tørre områder såsom dine knæ og albuer. På den anden side er Kai body butter fantastisk til hele din krop for at give den en silkeblød følelse selv om vinteren.

Vinteren tager hårdt på vores hud. Den kærgården tilbud tørre varme indendørs, den kolde udendørs, forbliver pakket ind, og selv de varme brusere kan tørre vores hud ud. Vores hud har brug for fugt for at forblive sund. Kai body butter giver vores hud den fugt, vi mister af alle mulige årsager.

Kai body butter tilbyder dig den vidunderlige duft af tropisk gardenia og hvide blomster og giver dig de bedste ingredienser for at sikre, at din hud modtager den fugt, den har desperat brug for. Ingredienserne, der hjælper med at fugte huden, omfatter sheasmør, tidselfrøolie, aloebladekstrakt, agurkefrugtekstrakt, kamilleblomstekstrakt, abrikoskerneolie, vitamin A, C og E samt den berømte originale Kai parfumeolie.

Ikke alene vil du give din krop en luksuriøs måde at genopbygge den fugt, den så har brug for, du vil også give dine sanser en tur til troperne, hver gang du bruger bodybutteret. Du vil snart drive afsted til en hvid sandstrand, som vil give dig et par minutter til at slappe af, så du kan fortsætte din dag. Din hud vil være blød og silkeagtig, og dit sind vil være i ro.

Kai body butter var en af Oprahs yndlingsting, som hun nævnte på sin 2007-liste. Hun er bare en af de berømtheder, der absolut elsker Kai body butter, så du ved, at hvis det vil holde deres hud til at se så smuk ud, vil det gøre det samme for din.

Forkæl dig selv eller en du elsker med en gave, der ikke kun vil blive værdsat meget, men som også vil give dem en sund hud. Du vil gøre dig selv, din ven, din kone eller en du holder af en tjeneste ved at give dem en luksusgave og sund hud samlet i ét produkt.