Transport Romania-Germania

Transportul din Romania catre Germania cu microbuzul se face din Orasul dumneavoastra sau localitatea unde va aflati, direct la orice adresa in Germania.

Avem o acoperire de 100% a Germaniei, de langa Elvetia in partea de sud pana langa Danemarca in partea de nord.

Transport Germania-Romania

Transportul din Germania in Romania cu microbuzul se face de la adresa din Germania catre orasul sau localitatea dumneavoastra din Romania, fara schimbari de masina.

Eugen Transport Persoane va ofera servicii de Transport persoane Germania – Romania (Romania – Ungaria – Austria – Germania) si coletarie cu microbuzul direct la destinatia aleasa de dumneavoastra pe ruta Romania – Germania (Romania – Ungaria – Austria – Germania) si retur: Germania – Austria – Ungaria – Romania. Avem cele mai accesibile preturi de pe piata oferind un raport calitate-pret excelent. Prin prisma eforturilor sustinute reusim sa depasim de fiecare data asteptarile prin servicii de transport persoane si colete de cea mai buna calitate – transport Germania – Austria – Romania.

Confortul si siguranta clientilor este prioritatea noastra numarul unu, asadar, persoanele care aleg MaxiBus Travel pentru serviciile de transport persoane Romania-Germania si Germania-Romania vor beneficia de o masa calda pe zi, cafea, Wi-Fi gratuit si o flota de autocare si microbuze moderne cu soferi profesionisti.

Fie ca mergeti in vacanta, in scopul lucrului, sau doar o simpla vizita, firma noastra va ofera o serie de servicii de inalta calitate pentru nevoile dumneavoastra de transport. Astfel, preturile unui bilet incep de la 100€ , iar imbarcarea se poate face din orice punct al Romaniei, pana la adresa specificata de dvs. in Germania. Asadar, transportul Romania-Germania si retur nu a fost niciodata mai simplu!

La biletele de autocar Romania-Germania si Germania-Romania vor beneficia de o reducere de 5% persoanele care fac rezervarea cu minim 48h inainte de cursa.

Bodensee este o buna optiune de evadare vara, in timpul celor mai calduroase luni ale Germaniei. De asemenea, cunoscut sub numele de Lacul Constance, Bodensee ofera numeroase activitati si evenimente pe tot parcursul verii, care fac din acesta una dintre cele mai populare destinatii de vara nu numai pentru cetatenii germani, austrieci si elvetieni, ci si pentru milioane de turisti care vin in Europa vara.

Citeşte întreaga ştire: (Publicitate) Cele mai frumoase locuri de vizitat in Germania in timpul verii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *