En fin gylden brunfarge kan gjøre underverker for en persons generelle utseende. Det kan gi kroppen et slankere utseende og smør tilbud også bidra til å gi et generelt sunnere utseende til huden. Det er nå en stor bevissthet om de negative og skadelige effektene av soleksponering – kreft, misfarging av huden, fine linjer og rynker for å nevne noen. På grunn av dette har folk i løpet av de siste årene vendt bort fra å legge ut og bruke solarium, og i stedet utnytte fordelene med selvbrunere – både i solarium med den populære mystiske eller spray tan, og ved å bruke hjemmekremer, geler og spray som hjelper huden med å utvikle en sunn farge som varer i opptil en uke.

Ivrige selvbrunere snakker virkelig kærgården tilbud om Fake Bake-produkter, og buzzen har nådd både skjønnhetsredaktører og kjendiser. Så mye at produktene deres har blitt skrevet opp i en rekke magasiner og andre publikasjoner. Årsaken er fordi Fake Bake har funnet en måte å løse alle de vanlige klagene som kan fremsettes på selvbruningsprodukter – stinkende lukt, stripete resultater og en unaturlig oransjestøp på huden. Med brukervennlige påføringsteknikker og en vakker bronsefarge som varer og varer, er Fake Bake-produkter virkelig store steg foran konkurrerende merker.

Fake Bake Butter tilbyr alle de samme flotte elementene som den originale solkremen har, i et ultra fuktighetsgivende smør som skjemmer bort tørr hud med en rik mykgjørende behandling. Botanisk smør pleier og mykgjør huden med langvarig fuktighet. Den lave konsentrasjonen av selvbruningsmidler gir en subtil og byggbar brunfarge, slik at produktet trygt kan brukes som en daglig fuktighetskrem samtidig som det gir en naturlig og troverdig farge til huden. Det kan også bidra til å opprettholde en eksisterende brunfarge som er oppnådd med andre selvbruningsprodukter fra Fake Bake. Naturlige antioksidanter bidrar til å bekjempe skader fra frie radikaler som bremser og reduserer forekomsten av aldersmarkører som rynker og misfarging. Konsistensen til Fake Bake Butter er en ren og herlig pisket konsistens som sprer seg lett over huden og absorberes raskt uten å føle seg fet. Duften er behagelig og lett, og som alle Fake Bake-produkter har Fake Bake Butter en subtil bronsefarge slik at den lett kan sees på huden for å forhindre striper eller ujevn påføring.

Fake Bake Butter er fri for parabener og inneholder ingen skadelige ingredienser. Faktisk er de forpliktet til å bruke kun de beste ingrediensene og den nyeste teknologien i utviklingen av sine selvbruningsprodukter. Deres unike teknologi gir en brunfarge som varer opptil 50 % lenger enn andre selvbrunere. En vakker bronsert glød uten ubehagelig lukt og langvarige resultater – nå er det lett å se hvorfor solingfans er ivrige etter Fake Bake!