Vivid Sydney este un eveniment mult așteptat în Sydney, postare oaspeți și aduce sute și mii de oameni în oraș în fiecare an. Acest festival emblematic https://dragamea.ro/ este cunoscut popular pentru concierge incitant de evenimente, inclusiv evenimente muzicale cu bilete mari, instalații de artă, proiecții de lumină, conferințe și ateliere. Citiți mai departe pentru a descoperi unele dintre cele mai bune puncte de vedere despre care ar trebui să știți înainte ca locurile să fie epuizate.

În timpul Festivalului Vivid Sydney, portul este unul dintre cele mai frumoase locuri. Cu o gamă largă de sculpturi luminoase, instalații de artă și proiecții la scară largă, portul din Sydney este transformat într-un tărâm magic al minunilor. O modalitate minunată de a sărbători festivalul și de a obține cele mai bune priveliști este să vă urcați la bordul unei croaziere Sydney Vivid în port. Există mai mult decât doar câteva croaziere Vivid de lux peste apele portului pe timp de noapte, oferind cele mai uimitoare priveliști ale instalațiilor, Podul Portului și Opera. O croazieră Vivid oferă, de asemenea, o cină grozavă pentru a se potrivi cu entuziasmul festivalului. Mâncărurile, dacă ar trebui să știți, sunt toate proaspăt pregătite de bucătari experimentați de la bord. Aceste croaziere au, de asemenea, baruri complet licențiate la bord care servesc toate băuturile tale preferate. Urcă-te la bordul unei croaziere Vivid în port pentru a te bucura de un spectacol de cabaret live de o oră. Nu ratați această oportunitate minunată de a vedea luminile într-un mod grandios. Rezervă-ți biletele astăzi!

Circular Quay este epicentrul tuturor acțiunilor din timpul Vivid Sydney. Astfel, este, de asemenea, unul dintre cele mai importante locații pe care nu trebuie să le ratați în timp ce participați la acest festival anual. Cu un grup interesant de sculpturi, instalații de artă și proiecții care se întind de la est la vest, vă puteți aștepta la mai mult decât ceea ce vedeți în acest loc. Locuri precum First Fleet Park, Customs House lângă Circular Quay sunt două dintre reperele inevitabile. De asemenea, nu ratați Muzeul de Artă Contemporană.

Darling Harbour, printre multe alte locații interesante Vivid Sydney din oraș, găzduiește tot felul de evenimente și instalații interesante. De la lasere și fântâni până la proiecții luminoase, Darling Harbour este popular pentru instalațiile sale fascinante bogate în senzori. Darling Harbour este unul dintre cele mai căutate locații în rândul familiilor și oferă multe priveliști minunate împrăștiate în regiune. Vizitați Darling Harbour pentru a vă răsfăța cu familia cu o experiență memorabilă Vivid Sydney.

Dacă sunteți în căutarea unui loc familial și palpitant Vivid Sydney, mergeți la Taronga Zoo din Sydney, care prinde viață în timpul festivalului. Este un fapt larg răspândit că conceptul de durabilitate este realizat în timpul festivalului de la Grădina Zoologică Taronga. Nu există nicio îndoială că nu ați observa un loc mai chic unde misiunea este mai pronunțată. Vivid Sydney de la Taronga Zoo prezintă adesea o fuziune de artă, lumină și sunet, învățând publicului lecțiile de a construi un viitor mai bun pentru mediu. De asemenea, la grădina zoologică, puteți cunoaște despre fauna sălbatică care numește grădina zoologică acasă.