Online graden zijn de nieuwste trend in het onderwijs. Nu het leven elke dag sneller gaat en steeds meer mensen het moeilijk vinden om een hogere Theoriedokter opleiding te volgen. Mensen vervolgen hun studie in de doctoraats- of PhD-graad. Maar aangezien de meeste werkende mensen het moeilijk vinden om te werken en hun studie te beheren, zijn de online doctoraten de meest geprefereerde studiemethode. De doctorale online graden kunnen op veel verschillende gebieden worden behaald. De meest voordelige doctoraten zijn op het gebied van Decision Sciences en Applied Management. Enkele van de best betaalde doctoraten kunnen op de volgende gebieden worden behaald.

Doctorale online graden in counselingpsychologie:

Doctoraten in de counselingpsychologie helpen professionals om counselors te worden in een academische of onderzoeksomgeving. Cursussen die worden gegeven zijn rijk aan sociale psychologie, menselijke ontwikkeling, fysiologische psychologie, multiculturele geschillen en persoonlijkheidsgedrag.

Doctoraat online graden in bedrijfskunde:

Iedereen die geïnteresseerd is in bedrijfskunde en overweegt om over te schakelen naar onderwijs en onderzoek, moet zich inschrijven voor de doctorale online graden op het gebied van bedrijfskunde. Na het voltooien van uw online doctoraatsdiploma’s, kunt u als professor een baan vinden op een hogeschool of universiteit. Werken als bedrijfsadviseur is ook geen slechte optie. De cursus omvat onderwerpen als financiën, strategische planning, boekhouding, organisatietheorie en bedrijfsonderzoek.

Doctoraatstitels online in instructietechnologie en educatief leiderschap:

Als je je carrière als hogeschool/universiteitsbeheerder wilt verdienen, dan is dit het beste veld voor jou. De cursus biedt kennis over leertheorie, instructietechnologie en onderwijs. Degenen die op dit gebied een doctoraat behalen, verdienen hoge salarissen met meer respect.